måndag, september 10, 2012

En riktig slösa..


Idag fick jag inkassera lite slantar. Försäkringsbolaget har bedömt mitt ärr på magen (efter tarmvredsoperationen för lite mer än ett år sedan) och kommit fram till att det var så pass vanprydande att jag fick mig lite pengar. De här pengarna landade i min ficka idag. Och jag och min syster åkte raka vägen till marieberg för att kolla in kapporna som jag redan sneglat på. HM har nämligen kommit in med lite nya höstkläder, bland annat de här två nedanför. De är så fina båda två och jag kunde ju inte välja. Så de fick följa med hem båda två! Jag tänkte stå hemma framför spegeln och prova tills jag bestämt mig. Men Lars gjorde det enkelt, han sa att trots de var fula (den lila tyckte han såg ut som en mormorsjacka, och den leopardmönstrade tyckte han att jag hade för mycket av) så ville ha att jag skulle ha båda!
 

 
Det blev såklart lite annat smått och gott inhandlat.. som strumpor och strumpbyxor.

I övrigt har det varit en bra helg. Min dotter kan gå!
 
 
Hon gick under lördagen, men sen dess har hon inte gått något mer, hon kanske tröttnade, men nu vet vi i alla fall att hon kan! Dessutom kryper hon riktigt bra nu! Så hon kanske nöjer sig med det.. ;)

Annars spenderade vi lördagskvällen hemma hos syster med familj. De bjöd på tacos så drack vi lite vin. På söndagen tvingade min kära syster med mig på 1 mils promenad. Jag följde med mot min vilja, men motion fick man i alla fall!
På kvällen lagade jag massor med mat till Alva så hon har under veckan! Dumt bara att hon råkar vara i en "jag vill inte ha mat"-period. Men det går kanske över.

Innan jag åkte till marieberg idag han jag dessutom med att åka på efterlängtad föräldragruppsträff. Det var riktigt kul att hinna med det för en gångs skull!
Dessutom har jag ju jobbat idag. Så dagen har varit lång..

Nu tar jag natten. Är supertrött!

Inga kommentarer: