tisdag, juni 05, 2012

Före altanbygge..

Vi kommer få ny altan innom loppet av en snar framtid. Snickarna sa att de troligtvis är klara under lördagen, men jag vågar inte lita på någon snickare efter historien med vårat kök. Men detta är ju helt andra snickare så troligtvis går det att lita bättre på dem, men hantverkare är ju alltid hantverkare.

I vilket fall. Här är "före bilden" och  vad mer som ska dit är nya möbler, och så ska markisen tvättas. Baksidan kommer vara SÅÅÅ fin!

Framsidan ska vi ta tag i efter midsommar, när Lars är hemma. =)

Vill berätta lite om helgen också. Vi var barnvakt under lördagen. Underbara barnen kollade på barbapapa då vädret inte riktigt var så roligt att vi kunde leka ute. Sen åkte vi till mc donalds och där fann vi Ronald. Han var väldigt glad och snäll och barnen fick lite grejer av honom.



På kvällen var Lars på jobbfest. Jag hade en hemmakväll med sex and the city marathon. På söndagen åkte vi till marieberg, blev lite kläder inshoppat, samt en ny matservis. Vi glömde dock en del på IKEA så vi får ta en tur dit snart igen.

Idag åkte jag och min snoris till en babyaffär som öppnat på marieberg. Man kan inte köpa bebisar där, men man kan köpa babytillbehör. Alva fick lite nya leksaker samt nya nappar. Nya affären heter BaraBus och hade ganska mycket bra erbjudanden. Rekomenderar en titt ut dit!

Imorgon är det nationaldagen. Lars jobbar halvdag. Vi tänkte försöka åka och äta lunch ute någonstanns, hoppas nått är öppet =)

Inga kommentarer: