söndag, oktober 06, 2013

Lite nytt nu när vi ska byta rum med varandra

Nu inför det stundande rumskiftet så har vi beställt lite nya tapeter till barnens rum. Alva har självklart varit med och valt sin tapet, medan bebisens tapet har vi valt tillsammans alla tre. 
Alvas tapet, beställd från tapetshopen.se

Bebisens tapet, också den beställd från tapetshopen.se

Det är en del möbler som måste inhandlas också, dels så ska Alva få en ny säng, bebisen ska ju få hennes. Men vi måste också investera i en 4 meter lång garderobsvägg som jag ska ha istället för min walkincloset som snart kommer bli bebisens rum.
Vi kommer dessutom bli tvungna att göra oss av med vår gamla sängram då den tar för mycket yta som vi behöver ha fri nu när vi ska klämma in en garderobsvägg.. Så därför har jag beställt en sänggavel (så får vi köpa ben till våra madrasser) som tar mycket mindre yta i anspråk. 
Problemet är bara att den här urtjusiga, handgjorda, exklusiva sänggavel måste hämtas i Bromma när den är klar..... Aja det får bli ett problem om fyra veckor när den är leveransklar... ;)
Så här kommer den i alla fall se ut. Vi har valt ungefär liknande färger i våran, det ska bli spännande att se resultatet. Sänggaveln är beställd från insidemobler.se

Inga kommentarer: