onsdag, oktober 16, 2013

Sjukdomsuppdatering..

Vi har haft det väldigt, väldigt tufft på sjukdomsfronten sista tiden. Inte nog med öroninflammation och influensa så har Alva fått en biverkning av att ha ätit så mycket penicillin som hon har gjort nu, nämligen svampinfektion och blåsor i hela munnen. 
Det har varit några kämpiga dagar för henne, och det har gjort så ont i hennes mun att hon har haft vääldigt svårt att äta och dricka.. Hon har dreglat väldigt mycket för att det gjort så ont så hon inte ens vill svälja sitt eget saliv. Vi har fått tvinga i henne vatten för att undvika uttorkning..
Idag var det till en början inget undantag, Lars var med henne till doktorn och vi fick medicin mot svampen (som ska ges flera gånger om dagen i två veckors tid). Efter att hon hade sovit middag (utan lunch i magen) så vaknade hon som en helt ny unge. Hon drack vatten självmant och åt mellismackor, hennes första måltid sen i lördags. Hon har varit på bra humör under kvällen men dreglar fortfarande, och har fortfarande ont, hon pekar in i munnen ibland och säger aj. Dessutom ville hon inte ha någon middag eller välling. Men jag är så glad över hennes mellismåltid!! Nu hoppas vi och håller tummarna för att vi slipper fler sjukdomar och att hon bättrar på sig snabbt!! ❤️

Inga kommentarer: