söndag, oktober 20, 2013

Hon är på väg tillbaka!!!

Min underbara, älskade, busiga, glada unge är på väg tillbaka. Efter några kämpiga dagar med väldigt lite matintag och väldigt lite vätskeintag så har våran lilla tjej äntligen börjat äta och dricka igen. Vällingen vill hon ha med sugrör, men hon dricker den ändå! Vatten dricker hon som vanligt, och dessutom petar hon i sig banan, plättar, ostmackor, yoghurt och annat som är milt och hyfsat mjukt. "Riktig" mat har hon inte vågat prova ännu.. 
Idag var första dagen som hon använder nappen igen. Jag trodde kanske att vi skulle få tillfälle att sluta med den helt nu när hon inte velat tutta på den för att det gjort för ont. Men för henne har det varit viktigt att ha napp nu när hon varit sjuk, hon har velat hålla i den samtidigt som hon gosat med snutten.. 
Hon har dessutom helt ny energi som gör att hon kan leka och busa igen! Och idag har hon klarat sig helt utan alvedon i kroppen, bara det är ju ett stort framsteg! 

Det känns helt klart som om vi är på god väg ur den här sjukdomshistorien som skakat om vårt liv totalt de senaste 4 veckorna. Vi har visserligen endel vabbande framför oss fortfarande eftersom svampmedicinen ska intas ett tag till, flera gånger per dag. Men eftersom hon i övrigt är frisk så kan vi gå till dagis i veckan och leka med kompisarna på gården. Hon har saknat dem så mycket! 

Imorgon tas sista dosen penicillin mot öroninflammationen så då ska hon till doktorn igen för att se så att den är helt borta! Nu håller vi alla tummarna vi har för ett positivt läkarbesök.

Inga kommentarer: